Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

ΔΕΙΤΕ LIVE: Πού χιονίζει αυτή την ώρα


Το έστρωσε στο Χελμό – Χιόνια την Τρίτη και στην Αθήνα

Χιονόπτωση σημειώνεται αυτήν την ώρα στον Χελμό. Από τα 1400 μέτρα περίπου πέφτει χιονόνερο και στην βάση του χιονοδρομικού υπάρχει έντονη χιονόπτωση.

Νωρίς το πρωί η θερμοκρασία στο χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων άγγιζε τους 0 βαθμούς και σύμφωνα με τους μετεωρολόγους αναμένεται νέα πτώση.

Από την Τρίτη, χιόνια θα πέσουν σε όλη την ηπειρωτική Ελλάδα με περισσότερη ένταση στην Πελοπόννησο και Κεντρική Ελλάδα.

Σύμφωνα με το snowreport.gr, τo σημείο παγοποίησης θα πέσει απότομα έως και στα 0 μέτρα στη Βόρεια Ελλάδα. Οι χιονοπτώσεις θα συνεχισθούν και την Τετάρτη. Στα χιονοδρομικά, η θερμοκρασία θα κυμανθεί υπό τους -5, ειδικότερα στα Βορειοδυτικά στους -10.

Ακολουθεί νέο κύμα χιονοπτώσεων την άλλη Τρίτη 6 Δεκεμβρίου.

ΔΕΙΤΕ LIVE ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ


loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.