Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΈΤΣΙ αποδεικνύεται η ύπαρξη του Θεού (video)

O διάσημος θεωρητικός φυσικός Michio Kaku, καθηγητής στην έδρα He


O διάσημος θεωρητικός φυσικός Michio Kaku, καθηγητής στην έδρα Henry Semat Θεωρητικής Φυσικής στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης συγγραφέας πολλών βιβλίων και ένας εκ των υποστηρικτών της κοσμολογικής θεωρίας των χορδών (string field theory), ισχυρίζεται ότι έχει βρει αποδείξεις της δράσης μιας δύναμης που «κυβερνά τα πάντα».


Ο γνωστός θεωρητικός φυσικός Michio Kaku λέει ότι έχει δημιουργήσει μια θεωρία που θα μπορούσε να αποδείξει την ύπαρξη του Θεού.


Σύμφωνα με το γνωστό επιστήμονα, ζούμε σε ένα είδος κοσμικού Matrix που εισάγονται σε ένα σύστημα κανόνων που δημιουργήθηκε από μια υψηλότερη νοημοσύνη.


Οι πληροφορίες που αναφέρει, έχουν δημιουργήσει μεγάλη αναταραχή στην επιστημονική κοινότητα, διότι ο Michio Kaku θεωρείται ένας από τους πιο σημαντικούς επιστήμονες της εποχής μας, ένας από τους δημιουργούς και προγραμματιστές της επαναστατικής θεωρίας των χορδών και είναι πολύ σεβαστός σε όλο τον κόσμο.



Για να καταλήξει στα συμπεράσματά του, ο φυσικός χρησιμοποίησε ένα «ημι-πρωτόγονο ραδιόφωνο tachyon» (θεωρητικά σωματίδια, που είναι σε θέση να «απογειωθούν», η ύλη στο σύμπαν ή την επαφή με το κενό, αφήνοντας τα πάντα απαλλαγμένα από την επιρροή του στο, » σύμπαν γύρω τους). Αν και η τεχνολογία για την επίτευξη των αληθών σωματιδίων tachyons απέχει πολύ από το να είναι μια πραγματικότητα, το ημι-ραδιόφωνο έχει κάποιες ιδιότητες αυτών των θεωρητικών σωματιδίων, τα οποία είναι σε θέση να δημιουργήσουν το αποτέλεσμα του πραγματικού υποατομικού επίπεδου.


Σύμφωνα με τον Michio λέει, ζούμε σε μια «μήτρα» «Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι είμαστε σε έναν κόσμο των κανόνων που δημιουργήθηκαν από μια νοημοσύνη.


Αναλύοντας τη συμπεριφορά της ύλης σε υποατομικό επίπεδο, που επλήγησαν από το ημι-πρωτόγονο ραδιόφωνο tachyon, που ένα μικρό σημείο στο διάστημα, για πρώτη φορά στην ιστορία, εντελώς δωρεάν από κάθε είδους επίδραση του σύμπαντος, η ύλη, η δύναμη, γίνονται αντιληπτά στο απόλυτο χάος σε αυτούσια μορφή.

Δείτε Επίσης

Δείτε την απόκοσμη αγγελική ομορφιά των αλμπίνων


loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.