Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Σπάνιες εικόνες: Ποτάμι από πάγο σε χωριό της Κρήτης


Απίστευτες εικόνες στο χωριό Πεζά του δήμου Ηρακλείου το πρωί της Τρίτης, σύμφωνα με το φωτορεπορτάζ του neakriti.gr. Δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια στα όποια όμως κυλούσαν τεράστια  κομμάτια πάγου.


Το χαλάζι σχημάτισε ένα παχύ στρώμα πάγου που κάλυψε τα πάντα και σε συνδυασμό με τη δυνατή νεροποντή είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα ποτάμι πάγου που έρεε για αρκετή ώρα.


Η στάθμη του νερού υπερκάλυπτε το ύψος των πεζοδρομίων τα οποία και εκείνα είχαν καλυφθεί από πάγο σχηματίζοντας ένα λευκό πέπλο χιονιού ενώ οτιδήποτε υπήρχε πάνω σε αυτά, παρασύρονταν και εκείνα με το ποτάμι του πάγου.


Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι ένας κάτοικος προσπάθησε να "σώσει"μία γλάστρα απο την απρόσμενη καιρική έκπληξη  και με κόπο κατάφερε να τη μετακινήσει από το δρόμο και τελικά να την απομακρύνει.


Ενώ και η κυκλοφορία των οχημάτων διεξαγόταν  με μεγάλη δυσκολία και συνάμα επικινδυνότητα εξαιτίας της ολισθηρότητας από τη βροχή και το χαλάζι.






Δείτε Επίσης

Χάρτης: Η εδαφική ιστορία των Ελλήνων από το 2.500 π.Χ. ως σήμερα


loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.