Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

ΣΑΣ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ...Αυτό που θα συμβεί στις 24 Δεκεμβρίου είναι ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ


ΔΕΙΤΕ το βίντεο που ακολουθεί ΜΕΓΑΛΟΙ φόβοι για τεράστια φυσική καταστροφή…


Στις «επάλξεις» φαίνεται πως βρίσκεται η διεθνής κοινότητα καθώς τις εκπλήξεις για φέτος δεν πρόκειται να τις φέρει ο Άγιος Βασίλης, αλλά κάτι πολύ πιο μακρινό.



Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επιστήμονες της NASA ετοίμασαν μακάβρια νέα για τα Χριστούγεννα, καθώς στις 24 Δεκεμβρίου πρόκειται να επισκεφθεί τη Γη ένας τεράστιος μετεωρίτης, ο οποίος πρόκειται να προξενήσει πολλά δυσάρεστα φαινόμενα κατά το πέρασμά του.


Με βάση τις μελέτες της NASA ο αστεροειδής «τέρας», με το όνομα 2003 SD220, έχει πλάτος 2,5 χιλιομέτρων (αρκετό για να αφανίσει μια ολόκληρη ήπειρο στην περίπτωση πρόσκρουσης), πρόκειται να περάσει αρκετά κοντά από τη Γη (10 εκατομμύρια χιλιόμετρα), προκαλώντας μια σειρά από φυσικά φαινόμενα όπως, σεισμούς και ηφαιστειακές εκρήξεις.


Τέλος, ενώ οι επιστήμονες ισχυρίζονται σε πρώτη φάση ότι, η πιθανότητα πρόσκρουσης με τη Γη είναι αρκετά μικρή, ένα φαινόμενο γνωστό ως Yarkovsky, έχει θέσει σε επιφυλακή τη NASA για τυχών μεταβολή της τροχιάς του αστεροειδή…




Πηγή

Δείτε Επίσης 

loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.