Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Νέα στάση εργασίας στον Ηλεκτρικό



Συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα οι στάσεις εργασίας στον Ηλεκτρικό.


Συγκεκριμένα το σωματείο ηλεκτροδηγών εξήγγειλε για σήμερα Τετάρτη στάση εργασίας από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 μ.μ. και την Παρασκευή (2/12) από τις 9 μ.μ. έως τη λήξη της βάρδιας.


«Η έναρξη μιας απεργίας αποτελεί την ύστατη λύση διεκδίκησης των δικαιωμάτων μας» διευκρινίζει η Ένωση Εργαζομένων ΗΣΑΠ σε ανακοίνωσή της με την οποία απευθύνθηκε στο επιβατικό κοινό,. Όπως επισημαίνει κατά την 96χρονη παρουσία της στο συνδικαλιστικό κίνημα δεν έχει ξεκινήσει μια απεργιακή κινητοποίηση χωρίς να έχει εξαντλήσει όλα τα περιθώρια διαλόγου, χωρίς ενημέρωση όλων των εργαζομένων και ιδιαίτερα των επιβατών. Τονίζει ότι δεν μετέχει στις απεργιακές κινητοποιήσεις, για τις οποίες αναφέρει ότι «δεν αφορούν το σύνολο των εργαζομένων».

Δείτε Επίσης

Πιθανή κυκλοφορία iPhone με κυρτή οθόνη εντός του 2017


loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.