Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Το νέο ηλεκτρονικό εισιτήριο για τα ΜΜΜ



Μετά την τηλεματική που έχει ήδη εφαρμοστεί στα λεωφορεία και τρόλεϊ, το ηλεκτρονικό εισιτήριο βρίσκεται στην τελική ευθεία εφαρμογής του. 


Η νέα κάρτα του ηλεκτρονικού εισιτηρίου είναι έργο ΣΔΙΤ και θα αρχίσει να λειτουργεί στις αρχές του νέου έτους, με την εγκατάσταση και των ειδικών επικυρωτικών - ακυρωτικών μηχανημάτων, αλλά και αυτόματων μηχανημάτων έκδοσης καρτών.



Με το έργο αυτό θα αντικατασταθούν σταδιακά τα χάρτινα εισιτήρια από την ηλεκτρονική «έξυπνη κάρτα», βελτιώνοντας σημαντικά την πρόσβαση των επιβατών σε όλα τα Δημόσια Συγκοινωνιακά Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.


Παράλληλα, το έργο επιτρέπει στον ΟΑΣΑ να εφαρμόσει ευέλικτες πολιτικές κομίστρου προς όφελος των επιβατών, διαφυλάσσοντας ταυτόχρονα τα έσοδα του Ομίλου.

Πηγή: epoli.gr

Δείτε Επίσης 

Προπαγανδιστικό υλικό μετέφεραν στην Ελλάδα δύο υπάλληλοι του Αλβανικού Υπουργείου Εξωτερικών


loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.