Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Άσχημα τα νέα για τον Σουμάχερ


Οι τελευταίες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ είναι άκρως ανησυχητικές, μιας και κάνουν λόγο για εξαιρετικά άσχημη πορεία της.  


«Η ζωή του Σουμάχερ κρέμεται από μια κλωστή. Η κατάσταση της υγείας του έχει επιδεινωθεί και χρειάζεται ένα θαύμα», είπε νευρολόγος, του οποίου το όνομα δεν έγινε γνωστό και μετέδωσε την είδηση το «newseveryday.com».


Ωστόσο, η δήλωσή του δεν έχει διαψευστεί από το περιβάλλον του Γερμανού που είχε σοβαρό ατύχημα τέλη του 2013. 


 Επίσης, η ιταλική «Corriere dello Sport» έχει σχετικό ρεπορτάζ τονίζονταν ότι η υγεία του οδεύει από το κακό στο χειρότερο. Τις πληροφορίες επικαλέστηκε και η ισπανική «Mundo Deportivo» και άπαντες αναφέρουν ότι ο Γερμανός βρίσκεται σε οριακό επίπεδο αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του.


Δείτε Επίσης

Στις 15 Μαΐου ο τελικός του κυπέλλου


loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.