Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

4 τέλεια τρικς για να διαρκέσει το πεντικιούρ σας πάνω από 1 μήνα!


Για να μην χαλάσει το πεντικιούρ σας την επόμενη κιόλας ημέρα, έχουμε μερικά έξυπνα tricks που θα σας βοηθήσουν να το διατηρήσετε για πάνω από 20 ημέρες αναλλοίωτο Μάθε αυτά τα 4 τέλεια κόλπα και θα μας θυμηθείτε:


#1 Πριν από το βερνίκι, μουλιάστε τα νύχια σας:


Όταν μουλιάζετε τα χέρια σας, το δέρμα απορροφά το νερό, διογκώνεται και ως εκ τούτου ζαρώνει. Θα επανέλθει στην φυσιολογική του κατάσταση μόλις στεγνώσει. Αν όμως βάλετε βερνίκι στα νύχια ενώ το δέρμα γύρω από αυτά είναι ακόμα διογκωμένο από το νερό, δεν θα τα βάψετε σωστά, αλλά ούτε και το βερνίκι θα μείνει καλά επάνω σε ένα νύχι που έχει απορροφήσει νερό. Ναι, και τα νύχια σας απορροφούν νερό, όχι μόνο το δέρμα.


#2 Έξτρα πέρασμα με top coat μετά από 3 ημέρες:


Αξίζει τον κόπο να περάσετε μία έξτρα στρώση top coat πάνω από τα νύχια τρεις μέρες αφότου κάνατε μανικιούρ. Μην ξεχάσετε να το περάσετε και από το άκρο του νυχιού. Θα προστατεύσει την κερατίνη στα νύχια σας και βοηθήσει το μανικιούρ σας να κρατήσει περισσότερο.



#3 Χρησιμοποιήστε λαδάκι για τα πετσάκια:


Θα βοηθήσει το δέρμα γύρω από τα νύχια να μην ξεραθεί και ξεφλουδίσει. Μια φορά κάθε βράδυ προτού πέσετε για ύπνο θα κάνει θαύματα για το μανικιούρ και το πεντικιούρ σας.


#4 Ενυδάτωση και προστασία για τα πόδια:


Όταν φοράτε flip-flops ή πέδιλα, αφήνετε τα πόδια σας εκτεθειμένα στον ήλιο, την σκόνη και την υγρασία και αυτό μπορεί να καταστρέψει το πεντικιούρ σας μέσα σε μία εβδομάδα. Το μυστικό είναι η καθημερινή ενυδάτωση. Βάλτε μια ενυδατική κρέμα μετά το ντους για να προστατεύσετε τα πόδια σας.

Δείτε Επίσης

Βίντεο-σοκ: Γυναίκα τηλεφωνεί στην αστυνομία ενώ της επιτίθεται αρκούδα


loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.