Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Οι Σουηδοί φέρνουν το βενζινάδικο στο αυτοκίνητό μας (video)


Στον Σαν Φρανσίσκο, 560 km βόρεια του Λος Άντζελες όπου φιλοξενείται η διεθνής έκθεση αυτοκινήτου, θα αρχίσει να λειτουργεί πιλοτικά μέσα στο Νοέμβριο μία πρωτοποριακή υπηρεσία...


Θα αφορά 300 κατόχους Volvo του SUV XC90 και του sedan S90. Πρόκειται για μία σειρά από υπηρεσίες που θα κάνουν την καθημερινότητα των κατόχων ενός Volvo πολύ πιο άνετη.


 Μέσω ειδικής εφαρμογής στο smartphone, θα μπορούν να έχουν ανά πάσα στιγμή στη διάθεσή τους ένα βενζινάδικο. Χωρίς να μετακινηθούν από το σπίτι ή το χώρο εργασίας. Απλά ένα ειδικό βυτίο θα έρχεται και θα φουλάρει το ντεπόζιτο! 


Η υπηρεσία θα προσφέρει επίσης παραλαβή του οχήματος για πλύσιμο στο επιλεγμένο car wash, για το προγραμματισμένο σέρβις ή για μία έκτακτη επισκευή. 


Η Volvo πραγματοποίησε έρευνα που έδειξε ότι πάνω από το 70% θέλουν να έχουν ένα πρατήριο καυσίμων δίπλα τους ανά πάσα στιγμή, το 56% να παραλαμβάνουν από το συνεργείο το αυτοκίνητο για το προγραμματισμένο σέρβις και το 49% κάποιος άλλος να πηγαίνει το αυτοκίνητα σε τοποθεσία που θα ζητήσουν (π.χ. στο αεροδρόμιο για να το παραλάβει ένα μέλος της οικογένειας ή συνεργάτης). 




Πηγή

Δείτε Επίσης 

loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.