Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

4 χρόνια φυλάκιση για live μετάδοση οργίου


Το βίντεο έγινε viral στη Κίνα και μία εκ των πρωταγωνιστών τιμωρήθηκε.


Η υπηρεσία έρευνας ηλεκτρονικού εγκλήματος στην πόλη Μιανξιού της Κίνας έστησε μία επιχείρηση εντοπισμού των συμμετεχόντων σε ένα σξουαλικό όργιο, το οποίο μεταδόθηκε με live streaming σε χιλιάδες χρήστες ταυτόχρονα. Ο όρος «foursome in Chengdu» έγινε αμέσως viral καθώς έβγαινε πολύ υψηλά στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης στη χώρα της Ασίας.


Από τους συμμετέχοντες ταυτοποιήθηκε μία νεαρή κοπέλα, η οποία έβγαζε τα προς το ζην μεταδίδοντας ζωντανά μέσω μιας ιντερνετικής πλατφόρμας τις καθημερινές δραστηριότητες, καθώς και δύο ακόμα άτομα. Η 21χρονη Λιν, η οποία είχε το καλλιτεχνικό όνομα, Σέρι Γκαν, μετέδωσε τις σεξουαλικές περιπτύξεις που είχε με άλλους τρεις άνδρες.


Οι αρχές τη συνέλαβαν μαζί με άλλους δύο από τους «καβαλιέρους» της, νεαρής ηλικίας και εκείνοι. Παιδί εύπορης οικογένειας, η Λιν καταδικάστηκε σε τέσσερα χρόνια φυλάκιση για μετάδοση άσεμνων εικόνων μέσω διαδικτύου.

Δείτε Επίσης 

Nokia ναυαρχίδα με κορυφαία χαρακτηριστικά και Android 7.0.1


loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.