Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

O πιο αστείος, ανατρεπτικός και ακατάλληλος για ανηλίκους σούπερ ήρωας που φτιάχτηκε ποτέ (video)


Deadpool, ο πιο σκανδαλιάρης -και ανελέητα σέξι- ήρωας της Marvel που κάνει όλους τους άλλους να μοιάζουν… οδοντόπαστες!

Φλύαρος, σκωπτικός και αθυρόστομος, ο πιο διασκεδαστικός ένοικος του σύμπαντος της Marvel χτυπάει στα κανάλια Novacinema αλλάζοντας μια και καλή όλα όσα σήμαινε μέχρι τώρα μια ταινία με σούπερ ήρωες.


Τον λένε Deadpool και δεν μοιάζει σε τίποτα με τους άλλους. Αυτός βλέπετε διασκεδάζει αφόρητα μέσα στη στολή του υπερήρωα και αστειεύεται ακόμα και με τον καρκίνο που τον έχει προσβάλει «στο συκώτι, τους πνεύμονες, τον προστάτη και τον εγκέφαλο, σε όλα τα πράγματα με τα οποία μπορώ να ζήσω και χωρίς» δηλαδή!


Χωρατατζής, αθυρόστομος (πολύ όμως!) και αλαζόνας όσο δεν παίρνει, ο ανεπανάληπτος Deadpool ήρθε στον κόσμο για να εξαφανίσει όλους τους άλλους σούπερ ήρωες, που μοιάζουν μπροστά του χλιαροί και ανιαροί υπερασπιστές της ανθρωπότητας.


Η ιστορία μας απλή: ο βετεράνος των ειδικών δυνάμεων Wade Wilson γίνεται αντικείμενο ενός δόλιου πειράματος, παραμορφώνεται, αλλά αποκτά υπερδυνάμεις και υιοθετεί την περσόνα του μασκοφόρου εκδικητή Deadpool για να στείλει στα αζήτητα της Ιστορίας την παροιμιώδη χολιγουντιανή ευπρέπεια. Ο μισθοφόρος δολοφόνος Deadpool διαθέτει εκπληκτική δύναμη και ταχύτητα, αλλά και την ικανότητα της αυτοΐασης, αν και οι πραγματικές υπερδυνάμεις του είναι η ειρωνεία, τα πολλά τα λόγια και το βιτριολικό μαύρο χιούμορ.

Σαν τις υπερδυνάμεις της Nova δηλαδή, που απογειώνουν την τηλεοπτική εμπειρία με δυνατότητες Rewind, αλλά και Pause & Play, για να μη χάνεις ούτε στιγμή από τη μαγεία της ταινίας. Ακόμα και προγραμματιζόμενη εγγραφή σου παρέχει!


Σκανδαλιάρης, αυτοσαρκαστικός και πανσεξουαλιστής, ο Deadpool δεν έχει ούτε όσιο ούτε ιερό όταν πρόκειται για μάχη με το κακό (ή γυναίκες), και σε κάνει πραγματικά να αναρωτιέσαι πώς στο καλό εγκρίθηκε ένα τέτοιο σενάριο που στέλνει τη βωμολοχία σε άλλα επίπεδα και κάνει μια ταινία με σούπερ ήρωες ακατάλληλη για ανηλίκους! Ο Ράιαν Ρέινολντς τερματίζει το αντισυμβατικό του πράγματος και εισάγει το Χόλιγουντ στον γενναίο δρόμο της δημιουργίας πιο ενήλικων κινηματογραφικών υπερηρώων.

Tο καλοστημένο και θαυματουργό σύμπαν του «Deadpool» έρχεται να στείλει τη σοβαροφάνεια στα σκουπίδια και να κάνει το χειλάκι μας να σκάσει λιγάκι με τα ατακαδόρικα και γεμάτα σεξουαλικά υπονοούμενα αστεία του.

Το «Deadpool» πατάει γκάζι και δεν σταματάει πουθενά και για κανέναν, όπως κάνει εξάλλου και η Nova φέρνοντάς μας συνεχώς πρώτη υπηρεσίες όπως το Nova On Demand και μάλιστα χωρίς καμία επιπλέον χρώση. Κι όλα αυτά με μια κίνηση: συνδέεις τον αποκωδικοποιητή με το internet και ξένοιασες!








Πηγή

Δείτε Επίσης

Χάκερς κλέβουν ένα Tesla σε δευτερόλεπτα (video)

loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.