Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

Πώς να τον φλερτάρεις χωρίς να φανεί ότι του την πέφτεις -5 μυστικά


Τον βλέπεις κάθε μέρα στο τρένο, στο γυμναστήριο, στη δουλειά ή ακόμη και στην πολυκατοικία σου και σ΄αρέσει πολύ, αλλά ποτέ δεν γίνεται κάτι;


Πριν σκεφτείς να κάνεις αυτό που θα έκανε κάθε γυναίκα, δηλαδή το να του αρχίσεις την κουβέντα και να τον ρωτήσεις τα κλασικά (πως σε λένε, τι κάνεις, πως κι από δω), προτίμησε να πάρεις τηλέφωνο τις φίλες σου και να σκεφτείτε μία πιο πρωτότυπη ιδέα για να τον φλερτάρεις (χωρίς όμως να φανεί ως πέσιμο).


Αν, πάλι, ούτε οι φίλες σου βρίσκουν λύσεις, τότε οι παρακάτω κινήσεις ίσως είναι αυτές που αναζητούσες τόσο καιρό για να του μιλήσεις.


1. Παίξε με το βλέμμα


Δεν εννοούμε (φυσικά) να του κλείσεις το μάτι, ούτε να τα ανοιγοκλείνεις συνέχεια για να φανείς γλυκιά. Ένα είναι το μυστικό... κοίταξε τον μόνο στα μάτια για ώρα. Όταν νιώσεις πως οι ματιές σας έχουν συναντηθεί για περισσότερο από 4 δευτερόλεπτα, τότε κοίτα αλλού και χαμογέλα. Θα έχει πάρει το μήνυμα...


2. Ψάξε τον στα social media και κάνε πως μιλάς στο τηλέφωνο για κάτι που του αρέσει

Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο και τα social media βοηθούν πολύ σε αυτό. Αν τον έχεις βρει στο Facebook, παρατήρησε τα ενδιαφέροντά του και την επόμενη φορά που θα βρεθείτε κάνε πως μιλάς στο τηλέφωνο για κάτι που έχεις δει πως του αρέσει. Αν πάλι είστε με άλλα άτομα, τότε πιάσε πάλι συζήτηση για κάτι που είσαι σίγουρη πως το ξέρει. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα σε προσέξει και που ξέρεις μπορεί να σου μιλήσει κιόλας.


3. Αν ξέρεις το όνομά του, φώναξε το (χωρίς βέβαια να εννοείς αυτόν)


Είναι τολμηρό, αλλά πιάνει. Αν έχεις ψάξει και έχεις βρει το όνομά του, τότε φώναξε το (και καλά πάλι πως μιλάς στο τηλέφωνο). Εκτός ότι σίγουρα θα γυρίσει, μπορεί να του έχεις δώσει το «πάτημα» να ξεκινήσει την κουβέντα. Αν πάλι δεν ξέρεις το όνομά του, σύμφωνα με τα στατιστικά του Wikiwand που δημοσίευσε ο Independent, τα δύο πιο συνηθισμένα ανδρικά ονόματα είναι «Γιώργος» και «Γιάννης». Που ξέρεις... ίσως είσαι τυχερή!


4. Χαμογέλασε (όχι όμως ψεύτικα)

Δεν εννοούμε να τον δεις και κατευθείαν να αλλάξεις έκφραση. Απλώς φρόντισε να είσαι ευδιάθετη, δηλαδή χαμογελαστή, όταν ξέρεις πως θα τον πετύχεις κάπου. Συγκεκριμένα, το concept είναι να είσαι χαμογελαστή και να γυρίσεις να τον κοιτάξεις, την ώρα που σε κοιτάει κι αυτός. Δεν φαντάζεσαι πόσο πολύ προσέχουν οι άντρες το χαμόγελο σε μία γυναίκα.


5. Πες κάτι αυθόρμητο


Μην παιδεύεσαι πως θα είσαι, τι θα του πεις, πως θα του το πεις. Αν είσαι αποφασισμένη να του πιάσεις κουβέντα, τότε προτίμησε να μην έχεις κάνει ολόκληρη προεργασία για το τι θα του πεις. Το στημένο συνήθως γίνεται αντιληπτό από τον άλλο, ενώ αν του πεις κάτι αυθόρμητα, σίγουρα δεν θα καταλάβει πως παιδεύτηκες πολύ για να του μιλήσεις. Και μην ξεχνάς, η πρώτη σου κουβέντα να μην είναι η ιστορία της ζωής σου, αλλά κάτι μικρό, έξυπνο με μία μικρή δόση χιούμορ.


Δείτε Επίσης  

Τελικά γιατί όλες μας αγαπάμε τα φανταχτερά παπούτσια;


loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.