Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Είκοσι νεκροί και 50 τραυματίες εξαιτίας μιας…μαϊμούς στην Λιβύη

Η επίθεση μιας μαϊμούς σε ένα ανήλικο κορίτσι έγινε αιτία να προκληθούν σφοδρές συγκρούσεις στην πόλη Σαμπνά της Λιβύης, να βγουν τα τανκς στους δρόμους και να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 20 άνθρωποι.


Σύμφωνα με τη βρετανική Metro, τρία άτομα άφησαν εσκεμμένα την μαϊμού-κατοικίδιό τους ελεύθερη, προκειμένου να επιτεθεί στο κορίτσι, όπως και τελικά έκανε.


Η κοπελα τραυματίστηκε και έφερε γρατζουνιές και σημάδια από δαγκώματα σε όλο της το σώμα με αποτέλεσμα οι γονείς της να ορκιστούν για εκδίκηση.


Η πόλη μετατράπηκε σε πεδίο μάχης ανάμεσα στα μέλη δύο φυλών, της Awlad Suleiman και της Gadhadhfa, στην οποία ανήκαν οι ιδιοκτήτες της μαϊμούς, οι οποίοι τελικά δολοφονήθηκαν μαζί με το ζώο.


Όπως τόνισε υψηλόβαθμος αξιωματούχος στο Reuters, οι δύο συγκεκριμένες φυλές επιστράτευσαν ό,τι περιείχαν τα οπλοστάσιά τους, από όλμους μέχρι και τεθωρακισμένα και απόρροια των τριήμερων συγκρούσεων ήταν να σκοτωθούν τουλάχιστον 20 άτομα και να τραυματιστούν 50.

Δείτε Επίσης

Σκότωσε και έκαψε τον εραστή της γυναίκας του

loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.