Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Black Friday: Ουρές... αξημέρωτα! Χαμός μόλις άνοιξαν οι πόρτες (video)


Black Friday... it is! Τουλάχιστον όσον αφορά στις ουρές! Γιατί από τις 07:00 το πρωί της Παρασκευής (25.11.2016) οι ουρές έξω από συγκεκριμένα καταστήματα είναι τεράστιες. Μένει να αποδειχθεί αν θα είναι και οι εκπτώσεις Οι εικόνες έξω από τα καταστήματα της αλυσίδας Public πριν καλά καλά... χαράξει είναι χαρακτηριστικές του τι πρόκειται να ζήσουμε σήμερα. Από τις 07:00 το πρωί πολλοί ήταν εκείνοι που στάθηκαν στην ουρά και περίμεναν το ρολόι να δείξει 09:00 (σ.σ. στα εμπορικά, τα μαγαζιά άνοιξαν εκείνη την ώρα, αλλού θα άνοιξαν στις 08:00) για να ανοίξουν οι πόρτες.


Έξω από τα Public τόσο στο Mall στο Μαρούσι όσο και στο κατάστημα στον Πειραιά, οι ουρές σχηματίστηκαν από πολύ νωρίς. Αντίστοιχη είναι και η εικόνα στο κατάστημα στο Σύνταγμα. Στο Μαρούσι, πιο συγκεκριμένα, η ουρά φτάνει ακόμη και τα 60 μέτρα και σε αυτή κάθονται σχεδόν 250 άνθρωποι!


Χαρακτηριστικό της εικόνας που επικρατεί από νωρίς το πρωί στο εμπορικό κέντρο Mall στο Μαρούσι το γεγονός πως η ουρά μεγαλώνει συνεχώς και σε αυτή στέκονται κυρίως νέοι, ακόμη και πιτσιρίκια που έκαναν... κοπάνα από τις πρώτες ώρες στο σχολείο! Ένα παιδί, μάλιστα, δεν πτοήθηκε από τις πατερίτσες του! Χαμός επικράτησε όταν οι υπεύθυνοι του καταστήματος κέρασαν μπισκότα όσους περίμεναν αλλά και όταν έβγαλαν κατάλογο με προσφορές!


Όταν δε άνοιξαν οι πόρτες; Έκει κι αν έγινε... χαμός! Επικράτησε το αδιαχώρητο και είναι δύσκολο ακόμη και το να κινηθεί κανείς στο χώρο!




Πηγή

Δείτε Επίσης

Οι Σουηδοί φέρνουν το βενζινάδικο στο αυτοκίνητό μας (video)

loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.