Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

Συννεφιασμένος ο καιρός σήμερα


Λίγες νεφώσεις, πυκνότερες στα δυτικά, στα νότια και στο Αιγαίο και τοπικές ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα ηπειρωτικά, περιμένουμε την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016. Πρόσκαιρες βροχές είναι πιθανό να εκδηλωθούν στο Νότιο Ιόνιο.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 13 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από 0 έως 17 στη Βόρεια Ελλάδα, από 2 έως 17 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 7 έως 20 στη Δυτική και Νότια Ελλάδα, από 5 έως 20 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, από 6 έως 18 στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου, από 11 έως 19 στις Σποράδες και στις Κυκλάδες και από 11 έως 22 βαθμούς στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βορειοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 5 μποφόρ, ενισχυόμενοι βαθμιαία τοπικά σε ισχυρούς 6 μποφόρ και στο υπόλοιπο Αιγαίο βόρειοι με ίδιες εντάσεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία τοπικά μέτριοι 5 μποφόρ.



Στην Αττική περιμένουμε αραιές νεφώσεις. Νωρίς το πρωί η ορατότητα ενδέχεται να είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, στο Σαρωνικό ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και στο Νότιο Ευβοϊκό μέτριοι 5 μποφόρ, ενισχυόμενοι κατά περιόδους σε ισχυρούς 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς.


Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται πρόσκαιρες νεφώσεις. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 6 έως 16 βαθμούς.

Δείτε Επίσης  

Αυτή είναι η πιο επικίνδυνη δίαιτα (και μάλλον την έχεις κάνει κι εσύ)


loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.