Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

5 απίστευτοι -και τρομακτικοί- καυγάδες... ζώων (videos)


Αιλουροειδή, ιπποπόταμοι, χιμπαντζήδες, φίδια, πουλιά και άλλα είδη του ζωικού βασιλείου σε ομηρικές μάχες επιβίωσης.

Νομίζατε ότι μόνο οι άνθρωποι έχουμε το προνόμιο να τσακωνόμαστε χωρίς λόγο ή για να επιβιώσουμε; Αμ δε! Η φύση αποδεικνύει ότι η βία κάποιες φορές είναι απαραίτητο μέσο επιβίωσης, ενώ κάποιες άλλες, όπως στο πρώτο βίντεο, απλά... αδικαιολόγητη. Σας παρουσιαζουμε κάποιες από αυτές τις στιγμές.


1. Οι καυγάδες γατιών είναι με διαφορά ό,τι πιο... κουφό μπορείς να δεις στο διαδίκτυο. Εριστικές, αθόρυβες μέχρι να εκστασιαστούν, γρατσουνάνε και γρυλίζουν, επιτίθενται -τις περισσότερες φορές- χωρίς λόγο.

2. Φαντάσου να τσακώνονται θηλαστικά τουλάχιστον 2 τόνων έκαστο. Τρόμος! Και σκέψου ότι οι ιπποπόταμοι είναι τόσο γλυκούληδες, όταν απλά βουλιάζουν μέχρι τα ρουθούνια τους μέσα στο νερό... Μην τους δεις να τσακώνονται! όπου φύγει, φύγει.

3. Κόμπρα εναντίον Οχιάς. Τόσο πολύ δηλητήριο δεν χύνεται ούτε όταν συναντιούνται πεθερές! 

4. Ο κανιβαλισμός μεταξύ χιμπατζήδων είναι γνωστός για όσους παρακολουθείτε ντοκιμαντέρ για την άγρια φύση. Μερικές φορές, μάλιστα, φτάνουν σε ακραία σημεία, όπως και στο παρακάτω βίντεο. Οποιαδήποτε ομοιότητα με εμάς τους ανθρώπους (δεν) είναι απλά συμπτωματική.

5. Bonus δωράκι ένα βίντεο με τους πιο αδιανόητους καυγάδες ζώων. Σε κάποιες στιγμές του βίντεο μένεις με το στόμα ανοιχτό και αναφωνείς «όχι, ρε φίλε, δεν γίνεται αυτό»











Πηγή

Δείτε Επίσης

Αυτός έχει το πιο μεγάλο και δυσκολότερο όνομα στον κόσμο! (video)

loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.