Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

Ηλίας – Φιλέας Φογκ – Ψινάκης: Μόλις γκρεμιστήκαμε σε ένα βουνό!


Δεν κατάφερε να προσγειωθεί στον Λευκό Πύργο, όπως ήταν προγραμματισμένο, το αερόστατο που μετέφερε τον δήμαρχο Μαραθώνα, Ηλία Ψινάκη,προκειμένου να παραστεί στην τελετή υπογραφής πρωτοκόλλου συνεργασίας για τους δήμους, τις περιφέρειες και τους πολιτιστικούς φορείς της Βορείου Ελλάδας, με σκοπό την ίδρυση «αμφικτιονίας αρχαίων ελληνικών πόλεων». 


Καθώς δεν το επέτρεψαν οι καιρικές συνθήκες, το αερόστατο προσγειώθηκε σε βουνό, λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη, στην περιοχή της Νεοχωρούδας και ο κ. Ψινάκης μετέβη με αυτοκίνητο στην παραλία της πόλης.


 

«Το αερόστατο δεν είναι όπως τα ελικόπτερα. Πρέπει να έχεις καλό καιρό για πετάξεις. Είναι καιρός όλοι οι δήμοι να κάνουμε μία συνεργασία για να πετύχουμε αυτά που θέλουμε. Μόνο με τη συνεργασία μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα. Μόνο έτσι μπορούμε να δώσουμε λύση στα προβλήματα» πρόσθεσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

Ωστόσο, νωρίς το πρωί το αερόστατο έκανε αισθητή την παρουσία του στον ουρανό της Θεσσαλονίκης, αφού αρκετοί το είδαν αερόστατο στην περιοχή του Κορδελιού, όπου έσπευσαν να το φωτογραφήσουν.


Δείτε Επίσης

Ρομπότ σε κάψουλα… ξεδιπλώνεται στο στομάχι μας (video)



loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.