Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

Ξέρετε τι θα συμβεί εάν κόψουμε μερικά λεμόνια και τα βάλουμε δίπλα στο κρεβάτι μας;



Το λεμόνι αποτελεί ένα αγαπημένο εσπεριδοειδές με πολλαπλά οφέλη για τον ανθρώπινο οργανισμό Πρόκειται για τροφή με μεγάλη αλκαλική επίδραση, με άφθονη βιταμίνη C, που βοηθά στην τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος και την αντιμετώπιση της δυσπεψίας.


Τι θα συμβεί, όμως, αν κόψουμε μερικά λεμόνια και τα τοποθετήσουμε δίπλα στο κρεβάτι.


1. Το δωμάτιο θα μυρίζει υπέροχα. Τα λεμόνια λειτουργούν σαν φυσικό σπρέι ή αποσμητικό δωματίου και θα σας βοηθήσουν να ξεφορτωθείτε τις χημικές ουσίες από τον χώρο όπου κοιμάστε. Κόψτε μερικά λεμόνια και τοποθετήστε τα σε ένα μπολ στο υπνοδωμάτιό σας και δεν θα θέλετε ποτέ ξανά να χρησιμοποιήσετε τοξικά σπρέι.


2. Θα αναπνεύσετε καλύτερα. Αναπνέοντας τον αέρα του λεμονιού όλη τη νύχτα θα βελτιώσετε την αναπνοή σας και θα ξυπνήσετε πιο ευχάριστα το επόμενο πρωί.


3. Θα ξυπνήσετε πιο ανανεωμένοι. Εάν είστε από εκείνους,ες που δυσκολεύονται να ξυπνήσουν το πρωί και αισθάνεστε υποτονικοί,ες, το άρωμα του λεμονιού θα σας βοηθήσει να σηκωθείτε από το κρεβάτι με περισσότερη ενέργεια και ευεξία.


Δείτε Επίσης

Αστυνομικός έκανε σεξ με γυναίκα που ήθελε να αποφύγει… κλήση



loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.