Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Αστυνομικός έκανε σεξ με γυναίκα που ήθελε να αποφύγει… κλήση



Η οδηγός του έδειξε το στήθος της, είχαν σεξουαλικές επαφές και τη γλίτωσε

Την κατηγορία της δωροδοκίας αντιμετωπίζει αστυνομικός από τη Δυτική Βιρτζίνια, ο οποίος είχε σεξουαλική επαφή με μια γυναίκα που ήθελε να… αποφύγει κλήση για τροχαία παράβαση!


Ο 27χρονος Marcus David Slauer από το Fairmont συνελήφθη ύστερα από το περιστατικό της 22ας Απριλίου. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο άνδρας, που είναι αρραβωνιασμένος και ετοιμάζεται να παντρευτεί, σταμάτησε ένα αυτοκίνητο για υπερβολική ταχύτητα.


Λόγω προηγούμενης καταδίκης της σε άλλη πολιτεία, η γυναίκα που το οδηγούσε κινδύνευε με ποινή φυλάκισης από ένα έως πέντε χρόνια για παραβίαση της αναστολής της ποινής της. Όταν ο Slauer της είπε πως δεν μπορεί παρά να της κόψει κλήση εκείνη προσφέρθηκε να τον δωροδοκήσει και να του δείξει το στήθος της- κάτι που έκανε.


Στη συνέχεια, όπως γράφει η Daily Mail, μετέβησαν μαζί στο αστυνομικό τμήμα του Farmington όπου προχώρησαν σε σεξουαλικές πράξεις.


Σύμφωνα με την κατάθεση του 27χρονου στην Πολιτειακή Αστυνομία, η γυναίκα του έδειξε το στήθος της κι εκείνος της έδωσε πίσω τα χαρτιά της χωρίς να κόψει κλήση.


Ο Slauer παραιτήθηκε από τη δουλειά του και η εγγύησή του έχει οριστεί στα 5000 δολάρια.


Δείτε Επίσης

Γιατί κάποιοι "καίγονται" στη δουλειά, ενώ έχουν ήδη τα πάντα;




loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.