Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Ο Αρκάς απαντά με νέο σκίτσο στον Κυριάκο Μητσοτάκη



Ο σκιτσογράφος

Τον Αρκά επικαλέστηκε και πάλι ο Κυριάκος Μητσοτάκης χθες, από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής, στη συζήτηση για το ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο. Ο πρόεδρος της ΝΔ χρησιμοποίησε ξανά μια γελοιογραφία του γνωστού σκιτσογράφου εξαπολύοντας επίθεση κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.


«Ηγέτης είναι αυτός που μπορεί να αποτρέψει μια καταστροφή, η οποία δεν θα ερχόταν αν δεν κυβερνούσε» αναφέρει ο ήρωας του Αρκά, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης συμπλήρωσε απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό «εσείς δεν είστε ικανός ούτε αυτή την καταστροφή να αποτρέψετε», προτρέποντάς τον για άλλη μια φορά να παραιτηθεί!



Λίγη ώρα αργότερα ο Αρκάς σχολίασε με νέο σκίτσο του τη νέα αναφορά του στη Βουλή από τον αρχηγό της Αξιωματικής αντιπολίτευσης.


Δείτε Επίσης

Γιατί κάποιοι "καίγονται" στη δουλειά, ενώ έχουν ήδη τα πάντα;




loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.