Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Για αποτοξίνωση σκύλος εθισμένος σε ναρκωτικές ουσίες



Υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, βρέθηκε ένας σκύλος από τις αστυνομικές αρχές, έπειτα από επιχείρηση σε δωμάτιο μοτέλ στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ. Το τετράποδο ονόματι Bubba, βρίσκεται πλέον στο στάδιο της ανάρρωσης αφού έπειτα από τις απαραίτητες εξετάσεις από κτηνίατρο, εντοπίστηκαν στον οργανισμό του μια σειρά από ουσίες. Ο ιδιοκτήτης του ζώου, ο 40χρονος Joshua West συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών (ηρωίνη, μεθαμφεταμίνη κ.α.) μαζί με ένα άλλο άτομο. 


Ο άντρας, εκτός των άλλων κατηγοριών, αντιμετωπίζει και αυτή της κακοποίησης ζώου καθώς το σκυλί βρέθηκε σε κατάσταση λήθαργου. Η σύλληψη έγινε πριν από δυο μήνες, και πριν λίγα 24ωρα, το αστυνομικό τμήμα ανακοίνωσε ότι ο Bubba βρίσκεται στο τελικό στάδιο αποκατάστασης και ότι θα δοθεί για υιοθεσία αμέσως μετά την πλήρη αποτοξίνωσή του. 



Δείτε Επίσης 

Βίντεο: Απίστευτος καβγάς μεταξύ έφηβων κοριτσιών στη μέση του δρόμου



loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.