Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

O ψαράς που ποζάρει και χαμογελά με… τρυπημένο πόδι


Έπιασε γιγάντιο ψάρι που τον τραυμάτισεΧαμογελώντας πλατιά ο εικονιζόμενος ψαράς Russell Ching δείχνει να μην ενοχλείται καθόλου από το ρύγχος μεγάλου ψαριού που διαπέρασε το πόδι του και παραμένει μέσα στο δέρμα του προκαλώντας ανατριχίλα και μόνο βλέποντάς το.


Ο Ching ψάρευε με φίλους στα ανοιχτά του Oahu στη Χαβάη όταν πέτυχε… τζακ ποτ, πιάνοντας το συγκεκριμένο τεράστιο ψάρι. Ύστερα από δίωρη «μάχη» μαζί του κατάφερε να βγάλει το ψάρι στη μικρή βάρκα αλλά κι εκείνο έπεσε μαχόμενο τρυπώντας του το πόδι με το ρύγχος του.


Οι φίλοι του Ching τον έβγαλα εσπευσμένα στην ακτή για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες κι εκείνος επέλεξε να μη βγάλει το ρύγχος από το πόδι του αλλά να χαλαρώσει και να… φωτογραφηθεί.


Το ψάρι ήταν marlin, ένα είδος που έχει μεγάλο ρύγχος σαν δόρυ που αναπτύσσεται στο κεφάλι του και χρησιμοποιείται για να απωθεί τους εχθρούς του.


Μπορεί να φτάσει σε βάρος ακόμα και τα 820 κιλά και σε μήκος πάνω από πέντε μέτρα. Θεωρείται μάλιστα ένας από τους ταχύτερους και ισχυρότερους θηρευτές των ανοιχτών ωκεανών.








Πηγή

Δείτε Επίσης

Αυτοί είναι οι Έλληνες στη λίστα των Panama Papers - Όλα τα ονόματα


loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.