Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Ινδία: Έπαιξε τη γυναίκα του στο στοίχημα και... την έχασε



Όταν ξέμεινε από χρήματα δεν το σκέφτηκε ούτε στιγμή για να συνεχίσει να ποντάρει στο πρωτάθλημα κρίκετ


Ούτε τη γυναίκα του δεν υπολόγισε ένας Ινδός μπροστά στο πάθος του για τον τζόγο και το στοίχημα.


Ο Ραβιντέρ Σινγκ είχε χάσει όλα τα χρήματά του στο στοίχημα για το κρίκετ. Αυτό όμως δεν τον εμπόδισε από το να συνεχίσει να παίζει βάζοντας αυτή τη φορά ενέχυρο τη... γυναίκα του!


Όμως για άλλη μια φορά δεν στάθηκε τυχερός με αποτέλεσμα τελικά να χάσει τη γυναίκα του.


Η ίδια η σύζυγος του Σινγκ έμαθε για το στοίχημα μόνο όταν στο μαγαζί που διατηρεί έφτασαν οι «συμπαίχτες» του συζύγου της και άρχισαν να την παρενοχλούν καθώς πλέον τους... ανήκε.


Η γυναίκα δεν κάθισε με σταυρωμένα τα χέρια και ειδοποίησε την αστυνομία η οποία πλέον αναζητά τον Σινγκ προκειμένου εκείνος να δώσει απαντήσεις για την περίεργη υπόθεση.


Ο γάμος τους πάντως από την αρχή ήταν επεισοδιακός καθώς ακόμα και την πρώτη νύχτα το 2011 ο Σινγκ ζήτησε από τη σύζυγό του να του παραδώσει όλα της τα χρυσαφικά. Ήταν πολύ αργότερα που η σύντροφός του έμαθε για το πάθος του για τον τζόγο χωρίς να μπορει να κάνει τίποτα για να τον σταματήσει.


Δείτε Επίσης 

Πέρασαν την πρώτη νύχτα γάμου με τον πιο πρωτότυπο τρόπο!



loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.