Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

EgyptAir: Μετεωρίτης χτύπησε το αεροσκάφος!



Οι αιγυπτιακές αρχές ειναι μέρα με τη μέρα ακόμη πιο επιφυλακτικές όσον αφορά τις πληροφορίες για την εξαφάνιση και την συντριβή του αεροσκάφους της EgyptAir. 


Η αλήθεια ειναι οτι οι θεωρίες συνομωσίας γύρω απο το συμβάν ειναι πολλές. Οι θεωρίες για τρομοκρατική ενέργεια, έκρηξη βόμβας και καταστροφική αποσυμπίεση, έκαναν από την αρχή την εμφάνισή τους, χωρίς ωστόσο να έχει επιβεβαιωθεί κάτι ανάλογο.


Ωστόσο, μια νέα ενδιαφέρουσα θεωρία βλέπει το φως της δημοσιότητας σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Daily Mirror.Όπως αναφέρει η εφημερίδα η πτήση της EgyptAir έπεσε απο μετεωρίτη. 


Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, ένας τεράστιος μετεωρίτης, που ζύγιζε περίπου 10.000 τόνους, πέρασε την ατμόσφαιρα της Γης και έπεσε με ταχύτητα 67.000 χιλιομέτρων / ώρα.Γεγονος που έλαβε χώρα την ίδια μέρα στην άλλη άκρη της γής, και πιο συγκεκριμένα πάνω απο την Νέα Υόρκη.



Μάλιστα, όπως αναφέρει η εφημερίδα τα κομμάτια απο τον μετεωρίτη σκόρπισαν σε όλο τον πλανήτη, π.χ στην Αργεντινή, στη Γροιλανδία,στην Αυστραλία και στη Μέση Ανατολή, καταλήγοντας οτι ένα απο τα πολλά κομμάτια πολύ πιθανό να χτύπησε το αεροσκάφος.


Άλλες πηγές που αναφέρονται στην ύπαρξη μετεωρίτη υποστηρίζουν ότι αυτή τη "φλεγόμενη μπάλα" είδε πιθανά και ο ψαράς στην πειροχή της Καρπάθου που είχε αναφέρει από την πρώτη ημέρα ότι είδε φλεγόμενο αντικείμενο στον ουρανό.


Δείτε Επίσης 

Για αποτοξίνωση σκύλος εθισμένος σε ναρκωτικές ουσίες



loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.