Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Το απίστευτο μήνυμα από γραφείο τελετών που κάνει το γύρο του διαδικτύου


 Μία πρωτότυπη διαφήμιση έκανε την εμφάνισή της στους δρόμους του Τορόντο την προηγούμενη εβδομάδα. Η λιτή επιγραφή παρότρυνε τους οδηγούς, να γράφουν στα κινητά τους καθώς οδηγούν, στο πλαίσιο της μακάβριας διαφημιστικής καμπάνιας του γραφείου κηδειών Wathan Funeral Home. Όμως τα πράγματα δεν ήταν ακριβώς έτσι. Οι εξοργισμένοι πολίτες που δοκίμασαν να επισκεφτούν το site του γραφείου τελετών για να διαμαρτυρηθούν, αντί για πακέτα προσφορών, έπεφταν πάνω στο παρακάτω μήνυμα:


«Μπήκατε εδώ επειδή διαβάσατε την πινακίδα «Text and drive» και πιθανότατα θέλετε να μας πείτε πόσο φρικτοί άνθρωποι είμαστε που ξεκινήσαμε μία τέτοια καμπάνια. Και έχετε δίκιο: θα ήταν απαράδεκτο για ένα γραφείο κηδειών να λειτουργεί κατ’ αυτόν τον τρόπο αλλά εμείς δεν είμαστε γραφείο κηδειών. Απλώς προσπαθούμε να πείσουμε τους Καναδούς να σταματήσουν να ασχολούνται με τα τηλέφωνά τους την ώρα που οδηγούν – μια συνήθεια που φέτος στοίχισε την ζωή σε περισσότερους ανθρώπους σε αυτοκινητικά δυστυχήματα απ’ ότι η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ. Και αυτό θα έπρεπε να σας εξοργίζει πιο πολύ από την διαφημιστική μας πινακίδα».  Οπότε στην περίπτωση αυτή ο σκοπός αγιάζει τα μέσα…


Δείτε Επίσης  

Νέρντλινγκεν: Μια πόλη χτισμένη μέσα σε κρατήρα μετεωρίτη



 


loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.