Τρίτη 3 Μαΐου 2016

Με έντονα καιρικά φαινόμενα η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα



Άστατος θα είναι ο καιρός σήμερα, με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές τοπικά στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά, στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Τα φαινόμενα είναι πιθανό να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις.


Οι άνεμοι θα είναι δυτικών διευθύνσεων έως 7 μποφόρ στα νότια πελάγη και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.


Αναλυτικά η πρόγνωση:


Αττική


Άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα είναι ο καιρός στην Αττική.


Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 5 και βαθμιαία στα νότια τοπικά έως 6 μποφόρ. Από το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου.


Θεσσαλονίκη


Άστατος νεφελώδης με τοπικές βροχές και καταιγίδες, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα είναι ο καιρός στη Θεσσαλονίκη, όπου τα φαινόμενα πιθανόν θα είναι τοπικά ισχυρά.


Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, κυρίως στην κεντρική, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη έως το απόγευμα. Βαθμιαία ύφεση των φαινομένων από το βράδυ.


Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Από το βράδυ στα δυτικά βορειοδυτικοί 3 με 4 και στην κεντρική Μακεδονία έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία τοπικά 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτικοί Στερεά, δυτική Πελοπόννησος


Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά έως το μεσημέρι στο Ιόνιο και την Ήπειρο και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στη Στερεά και την Πελοπόννησο.


Οι άνεμοι στα βόρεια θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα νότια δυτικοί 4 έως 6 μποφόρ. Από το απόγευμα βαθμιαία βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια τοπικά 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος


Άστατος θα είναι ο καιρός, κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.


Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία από το απόγευμα και από τα βόρεια βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου.


Κυκλάδες, Κρήτη


Άστατος θα είναι ο καιρός, κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές, ενώ βαθμιαία από το απόγεια θα εκδηλωθούν καταιγίδες, οι οποίες τη νύχτα πιθανόν θα είναι τοπικά ισχυρές.


Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 5 με 6 και βαθμιαία έως 7 μποφόρ. Από αργά τη νύχτα βαθμιαία δυτικοί 6 και στα νότια έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 20 βαθμούς Κελσίου.


Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα


Άστατος ο καιρός, κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες. Από το βράδυ τα φαινόμενα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες τοπικά ισχυρές.


Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Από το βράδυ βαθμιαία στα βόρεια βορειοδυτικοί 4 με 5 και στα νότια δυτικοί 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 21 βαθμούς Κελσίου.


Άστατος θα είναι ο καιρός και την Τετάρτη (4/5/2016), κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα το πρωί και στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Τα φαινόμενα είναι πιθανό να είναι κατά τόπους ισχυρά.


Οι άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα στα νότια τοπικά 7 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα.


Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα έχουμε την Πέμπτη (5/5/2016), κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Χωρίς αξιόλογη μεταβολή η θερμοκρασία. 


Δείτε Επίσης

Δεν φαντάζεστε πως τρώνε σπαγγέτι οι μουσουλμάνες με την μπούργκα! (video)



loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.