Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Κροκόδειλος κατασπάραξε κολυμβήτρια


Στα σαγόνια του πελώριου ερπετού κατέληξε κολυμβήτρια σε εθνικό δρυμό της Αυστραλίας

Ενας τεράστιος κροκόδειλος στην Αυστραλία επιτέθηκε σε μια γυναίκα που θέλησε να απολαύσει κατά τη διάρκεια της νύχτας το μπάνιο της σε εθνικό δρυμό και, όπως επισημαίνεται από τους ειδικούς, κατά πάσα πιθανότητα το πελώριο ερπετό προκάλεσε τον θάνατό της. Η 46χρονη γυναίκα θέλησε να κολυμπήσει το βράδυ μαζί με μια φίλη της σε νερό που τους έφτανε περίπου μέχρι τη μέση στο Κουίνσλαντ όταν έλαβε χώρα η επίθεση, ανέφερε η αστυνομία της περιοχής.


«Ενιωσαν ένα σκούντημα και μετά ένας πελώριος κροκόδειλος εμφανίστηκε και, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, άρπαξε τη μία από τις δύο γυναίκες και την τράβηξε μέσα στο νερό», εξήγησε ο Νιλ Νομπλ, επικεφαλής της υπηρεσίας τραυματιοφορέων του Κουίνσλαντ. Η αστυνομία αρνείται να δημοσιοποιήσει τις λεπτομέρειες του συμβάντος και αρκείται να ανακοινώσει την εξαφάνιση της μιας γυναίκας, η οποία επί του παρόντος θεωρείται αγνοούμενη. Πάντως, σύμφωνα με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της περιοχής, η φίλη της γυναίκας που αγνοείται έδωσε πραγματική μάχη για να απελευθερώσει τη φίλη της από τα σαγόνια του ερπετού, χωρίς, ωστόσο, να καταφέρει τίποτα.


Η αστυνομία, εξάλλου, δεν έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας της γυναίκας που αγνοείται ούτε δημοσιοποίησε την εθνικότητά της, αλλά απλώς είπε πως έμενε στην Αυστραλία και ότι έχει οικογένεια που κατοικεί στη Νέα Ζηλανδία. Πάντως, η αστυνομία κατέστησε σαφές ότι οι προσπάθειες έρευνας και διάσωσης για την αγνοούμενη θα συνεχιστούν.


Ο Ουάρεν Εντς, μέλος του περιφερειακού Κοινοβουλίου, έκανε γνωστό ότι το συμβάν έλαβε χώρα σε μια τοποθεσία πολύ δημοφιλή με τους εκδρομείς αλλά και με οργανωμένες περιοδείες για τον εντοπισμό των κροκοδείλων και ότι παντού υπάρχει σήμανση που προειδοποιεί τους επίδοξους κολυμβητές για τους κινδύνους που ελλοχεύουν στην περιοχή, επισημαίνοντας ότι το συμβάν δεν θα πρέπει να προκαλέσει αντίποινα εναντίον των ζώων. «Κανείς δεν μπορεί να νομοθετήσει εναντίον της ανθρώπινης βλακείας», τόνισε ο βουλευτής. «Πρόκειται για μια πραγματική τραγωδία που ήταν απολύτως προβλέψιμη και μπορούσε να αποφευχθεί. Υπάρχει προειδοποιητική σήμανση παντού».


Δείτε Επίσης

Ινδία: Έπαιξε τη γυναίκα του στο στοίχημα και... την έχασε





loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.