Κυριακή 8 Μαΐου 2016

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα τα πρατήρια υγρών καυσίμων



Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα τα πρατήρια υγρών καυσίμων καθώς σε έκτακτη συνεδρίαση, το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων (Π.Ο.Π.Ε.Κ.) αποφάσισε να συμμετάσχει στις κινητοποιήσεις της  ΓΣΕΒΕΕ και ΕΣΕΕ την Κυριακή 8 Μαΐου 2016.


«Πρέπει η Κυβέρνηση αλλά και οι δανειστές να αντιληφθούν ότι εκπροσωπούμε έναν κλάδο εξαντλημένο, υπό πολυετή οικονομική επίθεση, ανίκανο να δεχτεί υπέρμετρη «ασφαλιστική φορολογία» και έναν κόσμο αγανακτισμένο, ο οποίος, κάθε φορά που καταφέρνει να επιβιώνει στο τέλος κάθε μήνα, αντί για συνειδητή επιβράβευση δέχεται κατά ριπάς νέα απρόβλεπτα πυρά και προβλήματα τύπου «λερναίας ύδρας» που κάνουν ακόμα πιο δύσκολη την καθημερινότητά του και δραματικά αγωνιώδη την προσπάθειά του να κρατήσει το μαγαζί του και την επιχείρησή του σε λειτουργία»τονίζει σε ανακοίνωση της η Ομοσπονδία.


Εντός της ημέρας θα πραγματοποιηθεί  Γενική Συνέλευση, κατά την διάρκεια της οποίας θα αποφασιστεί η περαιτέρω κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.


Δείτε Επίσης

Δείτε το ρομπότ που τρομάζει τους Κινέζους



loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.