Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Τρομακτικό ατύχημα στον αγώνα της Formula 3 στο Spielberg


Ένα τρομακτικό ατύχημα συνέβη σήμερα (21/5) στην πίστα Spielberg της Αυστρίας, όπου διεξαγόταν αγώνας για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Formula 3

Ο πρώτος αγώνας -από τους τρεις που θα διεξαχθούν συνολικά- του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Formula 3 που διεξάγεται αυτό το σαββατοκύριακο στην πίστα Red Bull Ring, στο Spielberg της Αυστρίας, σημαδεύτηκε από ένα σοβαρό ατύχημα, στο οποίο πρωταγωνίστησαν τρεις οδηγοί.

Το ατύχημα ξεκίνησε όταν το μονοθέσιο του Αμερικανού οδηγού Ryan Tveter βγήκε εκτός πίστας σηκώνοντας αρκετή σκόνη. Στην προσπάθειά του να επανέλθει στην πίστα, έπεσε πάνω του ο Κινέζος, Zhi Cong Li, του οποίου το μονοθέσιο απογειώθηκε στον αέρα και έγινε κυριολεκτικά κομμάτια. Το κακό τρίτωσε, όταν έπεσε πάνω τους και ο Βραζιλιάνος Pedro Piquet που ακολουθούσε.


Και οι τρεις οδηγοί μεταφέρθηκαν στο ιατρικό κέντρο της πίστας, με τον Κινέζο να μεταφέρεται στη συνέχεια στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση. Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για τραύματα στο κεφάλι και την πλάτη και πως θα υποβαλλόταν άμεσα σε χειρουργική επέμβαση.




Πηγή

Δείτε Επίσης

Βίντεο: Απίστευτος καβγάς μεταξύ έφηβων κοριτσιών στη μέση του δρόμου


loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.