Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Πέρασαν την πρώτη νύχτα γάμου με τον πιο πρωτότυπο τρόπο!



Το λιγότερο ρομαντικό ζευγάρι στον κόσμο πέρασε την πρώτη νύχτα γάμου με έναν διαφορετικό τρόπο! 

Σε μια κραυγαλέα επίδειξη πατριωτισμού, ένα νεόνυμφο ζευγάρι Κινέζων πέρασε την πρώτη του νύχτα αντιγράφοντας το κινεζικό σύνταγμα με το χέρι! Κι αν οι περισσότεροι θεωρήσουν κάτι τέτοιο υπερβολικό, ο Li Yunpeng και η Chen Xuanchi θεώρησαν πως αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσουν τον έγγαμο βίο τους. Στην πραγματικότητα, το είδαν σαν την καλύτερη ανάμνηση από τη νύχτα του γάμου τους.


Το ζευγάρι απαθανάτισε τις στιγμές όπου φαίνεται να αγνοεί τη ρομαντική διακόσμηση του δωματίου και να είναι εντελώς απορροφημένο στην αντιγραφή του κειμένου. Τα σχόλια που ακολούθησαν τις αναρτήσεις των φωτογραφιών ποικίλλουν με κάποιους να επιδοκιμάζουν την ενέργεια αυτή που περνάει το μήνυμα της γνώσης και της τήρησης των κανόνων του συντάγματος και με άλλους να αστειεύονται με αυτή την παράδοξη επιλογή. 




Δείτε Επίσης

Για αποτοξίνωση σκύλος εθισμένος σε ναρκωτικές ουσίες



loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.