Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Ποιοι απεργούν αύριο


Συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ στις 11 στην πλατεία Κλαυθμώνος

Λουκέτο μπαίνει αύριο σε ολόκληρη τη χώρα, στα πλαίσια της 24ωρης απεργίας που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ κατά του Ασφαλιστικού, με το ραντεβού να δίνεται στις 11 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος.


Στην απεργία συμμετέχουν γιατροί και εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ, οι διοικητικοί υπάλληλοι του ΕΚΠΑ και η ΟΛΜΕ, τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (έντυπα, ραδιοτηλεοπτικά και διαδικτυακά) του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα. Άγνωστο παραμένει ακόμα πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς.


Επίσης δεν θα πραγματοποιηθεί καμία πτήση από και προς τα ελληνικά αεροδρόμια, λόγω της συμμετοχής των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας και των εργαζομένων στην Υπηρεσία της Πολιτικής Αεροπορίας, στην απεργία. Η απεργία των ελεγκτών θα ξεκινήσει στις 0:01 μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (ξημερώματα Πέμπτης) και θα λήξει τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας (Πέμπτης).


Κατά τη διάρκεια της 24ωρης απεργίας οι εξυπηρετούμενες πτήσεις, όπως αναφέρεται από την Ένωση Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας, ορίζονται σε ΝΟΤΑΜ και αφορούν σε:


Πτήσεις που υπερίπτανται του Athinai Fir Hellas Uir.

Πτήσεις που μεταφέρουν αρχηγούς κρατών.

Πτήσεις της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας που μετέχουν σε επιχειρησιακές      αποστολές και προγραμματισμένες ασκήσεις.

Πτήσεις αεροσκαφών που αντιμετωπίζουν ασυνήθεις καταστάσεις ή διατελούν σε      κατάσταση ανάγκης.

Νοσοκομειακές πτήσεις, πτήσεις ανθρωπιστικής βοήθειας και πτήσεις αεροσκαφών Έρευνας και Διάσωσης.

Εκτός από την 24ωρη απεργία της ΟΣΥΠΑ 4ωρη στάση εργασία 8:00 – 12:00 πραγματοποιεί την Πέμπτη και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Πτυχιούχων Τηλεπικοινωνιακών Υπαλλήλων ΥΠΑ.


Η Aegean και η Olympic Air ανάφεραν ότι λόγω της συμμετοχής της ΟΣΥΠΑ στην απεργία αναγκάζονται να ακυρώσουν 66 σκέλη πτήσεων εσωτερικού.


Ερχεται νέα επιδρομή 1,8 δισ. -Φόροι σε καύσιμα, συνδρομητική, τηλέφωνα



loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.