Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Φάρσα στον φαρσέρ: Το χρησιμοποιημένο προφυλακτικό στο κρεβάτι, μετά από hangover


Πώς βρέθηκε το χρησιμοποιημένο προφυλακτικό στο κρεβάτι του;

 Ούτε ξέρει ούτε θυμάται και κανείς δεν μπορεί να τον βοηθήσει, όταν η κοπέλα του είναι καθ'οδόν για το σπίτι!Αυτό το ζευγάρι δεν πρέπει να βαριέται ποτέ. Ο 24χρονος Brad Holmes θα έλεγε κανείς ότι περνάει τον χρόνο του κάνοντας φάρσες στη σύντροφό του, Jenny Davies. Κι εκείνη όμως, δεν πάει πίσω, αφού η τελευταία ήταν η δική της σειρά, για να στείλει λίγο την καρδιά του... στην Κούλουρη.Ο Brad και η κοπέλα του είχαν βγει με παρέα και καθώς φαίνεται από την επόμενη μέρα, ήπιαν αρκετά.

Το μόνο που θυμάται ο 24χρονος είναι να φεύγει από το μαγαζί και να γυρίζει στο σπίτι. Και μετά... κενό.

Έτσι, όταν το τηλέφωνό του χτυπάει και τον ξυπνάει η καλή του, είναι λογικό το προφυλακτικό που βρίσκει ανάμεσα στα σκεπάσματα, να του προκαλέσει έκπληξη, απορία, άγχος. Η Jenny σε λίγο θα είναι στο σπίτι.










Πηγή

Δείτε Επίσης 

Θεραπείες για τέλειο σώμα πριν το καλοκαίρι


loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.