Σάββατο 16 Απριλίου 2016

Γενικά αίθριος σήμερα ο καιρός, έως 28 βαθμούς η θερμοκρασία στην Αττική


Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα, ενώ η θεροκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες Ειδικότερα, στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος ενώ αραιές νεφώσεις θα αναπτυχθούν από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 28 βαθμούς Κελσίου.


Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι αίθριος και οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 τοπικά νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 25 βαθμούς Κελσίου.


Αύριο Κυριακή ο καιρός θα είναι επίσης γενικά αίθριος ενώ λίγες νεφώσεις θα αναπτυχθούν στα βόρια τις μεσημβρινες και απογευματινές ώρες. Οι μετεωρολογικές συνθήκες θα ευνοούν τη μεταφορά σκόνης. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.


Δείτε Επίσης

Τι θα συμβεί αν δεν βάλετε σε λειτουργία πτήσης το κινητό σας στο αεροπλάνο



loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.