Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Τα 8 πράγματα που δεν ξέρετε για τον μάρτυρα του Ιεχωβά Prince


Ήταν κάποτε σε τόσο κακή οικονομική κατάσταση που πήγαινε σε McDonald 's να μυρίζει το φαγητόΝεκρός στο σπίτι του σε προάστιο της Μινεσότα των ΗΠΑ, σε ηλικία 57 ετών, βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης ο διάσημος τραγουδιστής Prince.


Αν και ο πρίγκιπας της ποπ μουσικής διατηρούσε την ιδιωτική του ζωή μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας, υπάρχουν ορισμένα θέματα που είδαν το φως της δημοσιότητας.


1) Είχε πέσει θύμα bullying όταν ήταν παιδί. Σε μια συνέντευξη ο ίδιος είχε εξομολογηθεί ότι τον πείραζαν όταν ήταν μικρός και το ξεπέρασε με τη μουσική


2) Ήταν βαθιά θρησκευόμενος και ήταν μάρτυρας του Ιεχωβά. Έγινε μάρτυρας του Ιεχωβά το 2001.


3) Αποκάλυψε ότι  ήταν ένας αυτοδίδακτος μουσικός. Όπως ο ίδιος έχει πει ο πατέρας του δεν του επέτρεπε να παίζει πιάνο στο σπίτι γιατί δεν ήταν τόσο καλός...


4) Ηχογράφησε ένα άλμπουμ όπως Camille αλλά δεν κυκλοφόρησε ποτέ.

5) Είχε ένα μωρό που πέθανε από φυσικά αίτια, ενώ ήταν ακόμα βρέφος. Ο Prince και η τότε η σύζυγός του, Mayte Garcia-Nelson, είχαν ένα μωρό μαζί το 1997 που ονόμασαν Boy Gregory. Το παιδί πέθανε από μια σπάνια σκελετική ανωμαλίαμόλις μία εβδομάδα μετά τη γέννησή του. Το ζευγάρι προσπάθησε να κρατήσει την τραγωδία μακρυά από τα media, αλλά η συγκάλυψη πυροδότησε υποψίες και μια έρευνα για ανθρωποκτονία πριν η αιτία του θανάτου γίνει γνωστή.


6) Έγραψε το πρώτο του τραγούδι, όταν ήταν μόλις 7 και χόρεψε μαζί με τον James Brown, όταν ήταν 10.


7) Ήταν κάποτε τόσο κακή οικονομική κατάσταση που ο ίδιος πήγαινε σε McDonald 's να μυρίζει το φαγητό. «Δεν είχα καθόλου χρήματα, έτσι ήθελα απλώς να σταθώ έξω από McDonalds και να μυρίζω πράγματα», έχει πει ο ίδιος το 1985.


8) Έκανε το Soundtrack του Batman επειδή είχε φλερτ με Kim Basinger.


Δείτε Επίσης

Εύκολη πίτσα με λουκάνικο, ντοματίνια και βασιλικό



loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.