Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Θεραπείες για τέλειο σώμα πριν το καλοκαίρι



Αποκτήστε το σώμα των ονείρων σας γρήγορα και ανώδυνα

Καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει, αυξάνεται και ο αριθμός των ανθρώπων που επισκέπτονται τον δερματολόγο για να ξεφορτωθούν το τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα και να αποκτήσουν ένα καλλίγραμμο σώμα. Ρωτήσαμε την Δερματολόγο – Αφροδισιολόγο, Δρ Αμαλία Τσιατούρα, Επιστημονική Διευθύντρια της κλινικής Cosmetic Derma Medicine και μας αποκάλυψε τις πιο σύγχρονες θεραπείες που θα μας βοηθήσουν να αποκτήσουμε το σώμα των ονείρων μας, γρήγορα και ανώδυνα.


Κρυολιπόλυση για τοπικό πάχος


Η ιδανική μέθοδος για να εξαφανίσετε το τοπικό λίπος. Η δερματολόγος εφαρμόζει μια κεφαλή στην προβληματική περιοχή π.χ. ψωμάκια, κοιλιά, μπράτσα και την αφήνει για συγκεκριμένη ώρα. Το αποτέλεσμα είναι τα λιποκύτταρα να παγώνουν και να καταστρέφονται, με συνακόλουθο το τοπικό πάχος να αρχίζει σταδιακά να εξαφανίζεται. Όπως εξηγεί η Δρ Αμαλία Τσιατούρα, «Η θερμοκρασία που αναπτύσσεται κάτω από το δέρμα και καταστρέφει τα λιποκύτταρα είναι -15°C. Τις επόμενες μέρες από την εφαρμογή τη θεραπείας το σώμα μας αποβάλλει το λίπος μέσω του λεμφικού συστήματος, με αποτέλεσμα να χάνουμε πόντους και να  πετυχαίνουμε σύσφιξη». Η μέθοδος είναι μη επεμβατική και προσφέρει ορατή & άμεση μείωση της κυτταρίτιδας, κάνοντας παράλληλα ένα είδος γλυπτικής και σύσφιξης του σώματος.


Ανόρθωση στήθους & γλουτών με νήματα PDO


Πρόκειται για μία ελάχιστα επεμβατική τεχνική, η οποία μπορεί να γίνει στο ιατρείο με τοπική αναισθησία και  ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει άμεσα στις δραστηριότητές του. Τα απορροφήσιμα νήματα PDO εισάγονται κάτω από το δέρμα της προβληματικής περιοχής, χωρίς τομές και ράμματα,  και στη συνέχεια κατευθύνονται στο επιθυμητό σημείο όπου χρειάζεται ανόρθωση. Όπως μας εξηγεί η Δρ Τσιατούρα, «Τα νήματα PDO χρησιμοποιούνται σε περιοχές του σώματος όπως οι γλουτοί, μηροί, γόνατα, κοιλιά, μπράτσα και στήθος, όπου υπάρχει συνήθως χαλάρωση. Πρόκειται για απόλυτα ασφαλή μέθοδο και το αποτέλεσμα διαρκεί μέχρι 2 χρόνια. Ο χρόνος αποθεραπείας είναι μηδενικός».


Λείανση της κυτταρίτιδας με Cavitation RF


Η Cavitation RF  είναι η πιο σύγχρονη και αποτελεσματική τεχνική που πραγματοποιείται αναίμακτα-χωρίς νυστέρι, στοχεύει στην αποδόμηση των λιποκυττάρων και υπόσχεται την άμεση απώλεια πόντων από τη πρώτη κιόλας συνεδρία. «Για να βελτιώσουμε την όψη του φλοιού πορτοκαλιού δρούμε από πολλά μέτωπα. Το Cavitation RF συνδυάζει ραδιοσυχνότητες (χαρίζουν σύσφιγξη) με υπερήχους (προσφέρουν λιπόλυση)» τονίζει η δερματολόγος Δρ Τσιατούρα. Η θεραπεία με το Cavitation RF είναι ανώδυνη και δεν χρειάζεται καν τοπική αναισθησία. Μετά από λίγες επισκέψεις το σώμα φαίνεται εμφανώς σμιλεμένο και το δέρμα πιο σφριγηλό.


Μείωση λίπους με το λέιζερ Smartlipo


Το laser SmartLipo είναι η σύγχρονη και λιγότερο τραυματική εκδοχή της λιποαναρρόφησης. Είναι μία πρωτοποριακή τεχνική με την οποία επιτυγχάνουμε άμεσα λιπόλυση και λιπογλυπτική σώματος στα σημεία όπου υπάρχει συσσώρευση λίπους, όπως οι γλουτοί, το εσωτερικό των μηρών, τα γόνατα, η κοιλιά και οι βραχίονες. Όπως μας επισημαίνει η δερματολόγος Δρ Τσιατούρα, η οπτική ίνα του laser λιώνει τα λιποκύτταρα κάτω από το δέρμα και προσφέρει σύσφιγξη στην επιδερμίδα. «Το αποτέλεσμα της λιποαναρρόφησης με το laser SmartLipo είναι μόνιμο αλλά χρειάζεται προσοχή στη διατροφή ώστε και να μην πάρετε επιπλέον βάρος» μας τονίζει η Δρ Τσιατούρα.


Ραγάδες


Οι ραγάδες είναι ουλές που δημιουργούνται στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας εξαιτίας διαφόρων παραγόντων, όπως η απότομη ανάπτυξη, η αυξομείωση βάρους ή μετά από εγκυμοσύνη. Στην αρχή οι ραβδώσεις είναι κόκκινες και στη συνέχεια εξελίσσονται σε λευκές, όπου αντιμετωπίζονται και πιο δύσκολα. Όταν οι ραγάδες εξελιχθούν σε μόνιμες, η πιο αποτελεσματική μέθοδος είναι το πίλινγκ με τριχλωροξικό οξύ και ο συνδυασμός fractional laser με μεσοθεραπεία PRP. Το fractional laser δημιουργεί μικροτραυματισμούς στο δέρμα το οποίο στη συνέχεια οδηγεί στη δημιουργία κολλαγόνου, και από την άλλη η μεσοθεραπεία PPP με αιμοπετάλια από το αίμα του ασθενή, βελτιώνει την όψη του δέρματος.


Ευρυαγγείες


Οι ευρυαγγείες είναι λεπτές φλεβίτσες που βλέπουμε στο δέρμα και αποτελούν ένα αρκετά συχνό πρόβλημα, καθώς εντοπίζονται σε ποσοστό 50% του γυναικείου πληθυσμού. Η κατάλληλη θεραπεία σύμφωνα με την Δρ Τσιατούρα, είναι ο συνδυασμός σκληροθεραπείας και λέιζερ Nd-Yag. Για λεπτές ευρυαγγείες αρκεί η εφαρμογή του λέιζερ, ενώ σε μεγαλύτερα αγγεία προτείνουμε τη σκληροθεραπεία. Τέλος η Δρ Τσιατούρα μας συμβουλεύει ότι για να μειωθούν οι πιθανότητες δημιουργίας νέων ευρυαγγειών πρέπει να αποφύγουμε την ορθοστασία και την καθιστική ζωή.

 www.cosmeticdermamedicine.gr

Δείτε Επίσης 

Είναι γυναίκα και βγάζει 500 ευρώ κάθε δευτερόλεπτο - Ποια είναι;



loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.