Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Υπουργός Άμυνας της Βολιβίας: Δολοφονία η αεροπορική τραγωδία της Τσαπεκοένσε


Την άποψη ότι η αεροπορική τραγωδία της 29ης Νοεμβρίου όταν ένα αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν συνολικά 71 άνθρωποι – ανάμεσά τους και η ποδοσφαιρική ομάδα Τσαπεκοένσε – συνετρίβη σε βουνό της Κολομβίας δεν είναι δυστύχημα αλλά «δολοφονία» διατύπωσε ο υπουργός Άμυνας της Βολιβίας.


Η αεροπορική τραγωδία, στην οποία έχασαν τη ζωή τους 71 άνθρωποι, δεν μπορεί να αναφέρεται ως δυστύχημα, τόνισε ο Ρέιμι Φερέιρα.


«Αν ο πιλότος είχε συμμορφωθεί με τις διατάξεις της νομοθεσίας ή αν είχε δώσει το σήμα κινδύνου μέσα στον χρόνο που έπρεπε, αυτή η τραγωδία θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί,» τόνισε, ενώ κατηγόρησε τον πιλότο και επειδή δεν ανεφοδιάστηκε το αεροσκάφος.


«Δεν μπορεί να είναι σύμπτωση», σχολίασε, αναφερόμενος στο γεγονός ότι ο πιλότος ταξίδευε με ανεπαρκή ποσότητα καυσίμων. «Αυτό που συνέβη στο Μεντεγίν ήταν μια δολοφονία», τόνισε ο υπουργός Αμυνας της Βολιβίας.

Δείτε Επίσης

ΠΝΟ: Σταματάμε για την ώρα, αλλά θα υπάρξει συνέχεια


loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.