Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

Εορταστικό ωράριο Χριστουγέννων: Πώς θα λειτουργήσουν το Σάββατο τα καταστήματα στην Αθήνα


Κορύφωση της κίνησης στην αγορά αναμένεται, σήμερα, Σάββατο, παραμονή Χριστουγέννων, καθώς ο κόσμος θα βάλει τις τελευταίες «πινελιές» για το εορταστικό τραπέζι και όχι μόνο.

Τα καταστήματα θα είναι σήμερα ανοιχτά από τις 09:00 το πρωί έως τις 18:00 το απόγευμα, ενώ αντίθετα, αύριο (ανήμερα Χριστουγέννων) και στις 26 Δεκεμβρίου, θα παραμείνουν κλειστά, για να ανοίξουν και πάλι την Τρίτη, 27/12 στις 09.00 π.μ. 

Κλειστά θα παραμείνουν τα καταστήματα στις 25 και 26 Δεκεμβρίου, ενώ θα ανοίξουν και πάλι την Τρίτη 27/12 στις 09:00 το πρωί.

Το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων στην Αθήνα, το οποίο τέθηκε σε ισχύ στις 15 Δεκεμβρίου, έχει ως εξής:



Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά από τις 09.00 το πρωί έως τις 17.00 το απόγευμα.

Δείτε Επίσης

«Λεβέντη πάρε με... θα απογειώσω την Ένωση Κεντρώων»!


loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.