Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

4 χρόνια σε φυλακή στην Ιταλία είχε μείνει ο Τυνήσιος- Είχε πυρπολήσει το κέντρο προσφύγων στη Λαμπεντούζα



Ποινή τεσσάρων χρόνων στην φυλακή στην Ιταλία είχε εκτίσει ο Anis Amri, ο Τυνήσιος που καταζητείται ως ο δράστης του μακελειού στο Βερολίνο το βράδυ της Δευτέρας. Την είδηση μετέδωσε η ιταλική δημόσια τηλεόραση Rai.


O Tυνήσιος είχε παραμείνει συγκεκριμένα στην φυλακή απ’ το 2011 έως και το 2015 στην Σικελία διότι είχε προκαλέσει ζημιές και είχε πυρπολήσει το κέντρο υποδοχής μεταναστών και προσφυγών στη Λαμπεντούζα.


Έτσι, για 4 χρόνια έμεινε έγκλειστος στις φυλακές της Κατάνης και του Παλέρμο της Σικελίας.


Η έκδοσή του στην Τυνησία δεν έγινε δυνατή διότι η συνεργασία από μεριάς της χώρας ήταν ελλιπής.


Όσα δήλωσε ο πατέρας του Amri

Μιλώντας σε ραδιόφωνο της Τυνησίας, ο πατέρας του Amri επιβεβαίωσε ότι ο γιος του πήγε στη Γερμανία πριν από ένα χρόνο. Μέχρι πρόσφατα είχε διατηρήσει επαφές με τα αδέρφια του, πρόσθεσε ο ίδιος, ενώ αναφέρθηκε με την σειρά του στα 4 χρόνια φυλάκισης που είχε εκτίσει στην Ιταλία.


Έφοδος σε σπίτια στη Γερμανία

Έφοδο σε δύο διαμερίσματα στην περιοχή Κρόιτσμπεργκ του Βερολίνου έκαναν το βράδυ οι γερμανικές Αρχές μετά από πληροφορίες ότι ο δράστης ίσως διαμένει σε ένα απ’ αυτά. Τελικά οι έρευνες αποδείχθηκαν άκαρπες.

Δείτε Επίσης 

Χαμηλή θερμοκρασία – Παγετός και χιόνια

loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.