Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Τούρκος έπεσε με το ΙΧ του σε κυλιόμενες σκάλες!


Ενας 32χρονος οδηγός στην Τουρκία, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, προσέκρουσε σε προστατευτικές μπάρες και κατέληξε να κατέβει τις σκάλες του σταθμού του μετρό!


Από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα, καθώς ο σταθμός ήταν κλειστός, μιας και η ώρα ήταν περασμένα μεσάνυχτα. Το συμβάν έλαβε χώρα στην Προύσα και συγκεκριμένα στον σταθμό Μερινος στην περιοχή Οσμανγκαζί.


Ο 32χρονος οδηγός Μουχαμέτ Ονούρ Γκερέκ, έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα, με αποτέλεσμα να χτυπήσει αρχικά σε μια κολόνα, στη συνέχεια έφυγε για τις μεταλλικές μπάρες και τσούλησε ως τις κυλιόμενες σκάλες του σταθμού του μετρό. Η τρελή του πορεία σταμάτησε όταν σφήνωσε όρθιο στην σκάλα!


Ο οδηγός, που γλίτωσε με ορισμένες μελανιές, μάλλον δεν θα ξαναοδηγήσει μετά απ' αυτό το περιστατικό, καθώς του είχε αφαιρεθεί δις το δίπλωμα, ενώ αυτή τη φορά βρήκαν και κουτάκια μπύρας διάσπαρτα στο αυτοκίνητο.






Δείτε Επίσης 

Ποιοι είναι οι εχθροί που σαμποτάρουν το ανοσοποιητικό μας;


loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.