Τρίτη 1 Μαΐου 2018

Formula 1: Αλλαγές για ευκολότερες προσπεράσεις


Οι αλλαγές αυτές προήλθαν από έρευνα που ανέλαβαν η Διεθνής Ομοσπονδία Αυτοκινήτου.

Η Formula 1 ανακοίνωσε αλλαγές στους κανονισμούς ενόψει της σεζόν του 2019, οι οποίες στοχεύουν στο να κάνουν ευκολότερες τις προσπεράσεις. Οι τροποποιήσεις που θα γίνουν στα μονοθέσια βασίστηκαν σε έρευνα που είχε ως στόχο την εξεύρεση τρόπων, προκειμένου να γίνει πιο εύκολο για ένα αυτοκίνητο να ακολουθεί πολύ κοντά ένα άλλο. 




''Αυτές οι μελέτες έδειξαν την ισχυρή πιθανότητα θετικού αντίκτυπου στον αγώνα και τις προσπεράσεις εντός της Φόρμουλα Ένα και έχουν πλέον επικυρωθεί για εφαρμογή το 2019'' αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.




Οι αλλαγές αυτές είναι: 




- Μια απλουστευμένη εμπρός πτέρυγα με μεγαλύτερη έκταση και μικρότερη δυνατότητα ο αέρας να διαχέεται εκτός των μπροστινών τροχών, δηλαδή περισσότερος αέρας θα κατευθύνεται προς τη μέσα μεριά τους.

- Απλουστευμένοι αγωγοί φρένων χωρίς μικρά πτερύγια.




- Μια πλατύτερη και βαθύτερη πίσω πτέρυγα.




Οι αλλαγές αυτές προήλθαν από έρευνα που ανέλαβαν η Διεθνής Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (FIA) και η Φόρμουλα Ένα, με στόχο μεγαλύτερες τροποποιήσεις στους κανονισμούς για το 2021, όπου προγραμματίζεται σημαντική αναθεώρησή τους σε τεχνικό, αθλητικό και οικονομικό επίπεδο.

loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.