Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

Ο 26χρονος γιος, δολοφόνος του ταχυδρόμου στη Ζάκυνθο


Ο 26χρονος γιος από τον δεύτερό του γάμο, φαίνεται πως είναι τελικά ο δολοφόνος του συνταξιούχου ταχυδρόμου που εντοπίστηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του την περασμένη Κυριακή. 


Σύμφωνα με το imerazante.gr οι αστυνομικοί είχαν υποπτευθεί τον φερόμενο ως δράστη τόσο γιατί είχε πέσει σε αντιφάσεις.


Σημειώνεται πως τόσο ο ίδιος όσο και η μητέρα του δεν πήγαν στην κηδεία του θύματος.



Το βράδυ της Τρίτης, ο 26χρονος ομολόγησε την πράξη του και σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οδηγήθηκε στην απόφαση αυτή αντιδρώντας στην κακοποίηση που υφίστατο καθημερινά τόσο ο ίδιος όσο και τα δύο ανήλικα αδέλφια του. 


Τον συνταξιούχο ταχυδρόμο είχε εντοπίσει νεκρό στο αυτοκίνητό του, το βράδυ της περασμένης Κυριακής στην επαρχιακή Ζακύνθου-Βολίμων, ένας οδηγός ταξί. 


Ο 70χρονος είχε χάσει πριν από ενάμισι χρόνο την τρίτη σύζυγό του και μεγάλωνε μόνος του τα δυο ανήλικα παιδιά τους, ένα 10χρονο κοριτσάκι και ένα αγοράκι 7 χρόνων, ενώ είχε άλλα δυο παιδιά από τους δυο προηγούμενους γάμους του.


loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.