Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

Η ηλεκτρική Τζάγκουαρ των 500.000 $ των Χάρι και Μάρκλ


  

Το νεόνυμφο ζευγάρι μέσα σε ένα «βασιλικό» αυτοκίνητο

Μετά τους όρκους αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης που αντάλλαξαν οι δυο ερωτευμένοι στο φαντασμαγορικό γάμο στο στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Ουίνδσορ το Σάββατο, το ζευγάρι ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ, δηλαδή ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ αναχώρησαν για τη γαμήλια δεξίωση μέσα σε μια ηλεκτρική μπλε απόχρωσης Τζάγκουαρ E-Type του 1968.


Το κουπέ κατασκευάστηκε για να τρέχει σε αμερικανικούς δρόμους, οπότε και το τιμόνι ήταν στην αριστερή πλευρά-κάτι που δε δυσκόλεψε τον γαλαζοαίματο γαμπρό. Το εντυπωσιακό τετράτροχο που κοστίζει περίπου 471.000 δολάρια, ενοικιάστηκε ειδικά για την ημέρα του γάμου, όπως γράφουν τα βρετανικά μέσα.



Σύμφωνα με τον Independent, το κάμπριο μπορεί να φτάσει στα 60 μίλια / ώρα σε 5,5 δευτερόλεπτα και επειδή σε αυτό τον γάμο τίποτα δεν ήταν τυχαίο, ακόμα και οι πινακίδες είχαν έναν ιδιαίτερο συμβολισμό: «E190518»— Ε για το Σάσεξ (Essex), και οι αριθμοί αντιστοιχούσαν στην ημερομηνία του γάμου (19-05-18).


loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.