Σάββατο 19 Μαΐου 2018

Απίθανη στιγμή στον Πριγκιπικό γάμο: Τα έχασε ο Χάρι όταν όταν την αντίκρισε - Έσπασε το Πρωτόκολλο με αυτό που της είπε


Από την πρώτη στιγμή που ο πρίγκιπας Χάρι έφτασε στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στο παλάτι του Ουίνδσορ, συνοδευόμενος από τον αδερφό και κουμπάρο του, πρίγκιπα Ουίλιαμ, έδειξε το άγχος του.


Ο πρίγκιπας Χάρι, φορώντας τη στολή του, ήταν χαμογελαστός αλλά και αμήχανος, όπως άλλωστε είναι οι περισσότεροι γαμπροί. Μέχρι που είδε την νύφη Η εντυπωσιακή Μέγκαν Μαρκλ τον πλησίασε, έχοντας στο πλευρό της τον πεθερό της, πρίγκιπα Κάρολο, ο οποίος την… παρέδωσε στον γιο του.


Τα πρώτα του λόγια


Πλέον, η συγκίνηση είχε πάρει τη… θέση του άγχους. Ο πρίγκιπας Χάρι χαμογέλασε, κοίταξε με τρυφερότητα την Μέγκαν Μαρκλ και της είπε «Είσαι υπέροχη!»


Prince Harry to Meghan Markle: "You look amazing"


Watch #RoyalWedding live on @ITV and https://t.co/X1He4LBgDJ pic.twitter.com/7Y2Xnewt07


— ITV News (@itvnews) 19 Μαΐου 2018


It's all smiles as Prince Harry lifts Meghan Markle's veil 


Watch #RoyalWedding live on @ITV and https://t.co/X1He4LBgDJ pic.twitter.com/KOaehfBFe8


— ITV News (@itvnews) 19 Μαΐου 2018





loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.