Τρίτη 29 Μαΐου 2018

Μακελειό με νεκρούς και τραυματίες στη Λιέγη – Συναγερμός μετά από πυροβολισμούς στο Βέλγιο


- Ο δράστης άνοιξε πυρ και σκότωσε δύο αστυνομικούς στη Λιέγη - Προσπάθησε να διαφύγει παίρνοντας όμηρο μια γυναίκα - Τελικά ο δράστης έπεσε νεκρός από πυρά αστυνομικών - Πληροφορίες και για τέταρτο νεκρό και άλλους δυο τραυματίες - Βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή των πυροβολισμών

Μακελειό στη Λιέγη στο Βέλγιο. Όλα ξεκίνησαν όταν ένας άνδρας πυροβόλησε δυο αστυνομικούς σε καφετέρια της περιοχής. Αμέσως σήμανε συναγερμός. Ο δράστης πήρε όμηρο μια γυναίκα και προσπάθησε να διαφύγει. Η γυναίκα που πήρε όμηρο ο δράστης ήταν υπάλληλος γυμνασίου και οχυρώθηκε μαζί της στον έκτο όροφο ενός κτιρίου, ίσως του σχολείου ακριβώς απέναντι από το καφέ που έγιναν τα γεγονότα. Αστυνομικοί τον καταδίωξαν και άρχισε ανταλλαγή πυροβολισμών από τους οποίους έπεσε νεκρός ένας παραστικός, ο δράστης, ενω δυο πολίτες τραυματίσθηκαν. Το περιστατικό έγινε στην λεωφόρο ντ’Αβρουά στη Λιέγη.


Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι όλα δείχνουν τρομοκρατική επίθεση.


Δείτε την στιγμή των πυροβολισμών και τον πανικό του πλήθους  ΕΔΩΕΔΩ




loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.