Παρασκευή 6 Απριλίου 2018

Συγκλονιστικό βίντεο - Συρταριέρα πέφτει πάνω σε παιδί (video)


Το αγοράκι γλιτώνει την τελευταία στιγμή

Ένα συγκλονιστικό βίντεο δείχνει πόσο γρήγορα ένα μη ασφαλές έπιπλο μπορεί να πέσει πάνω σε ένα μικρό παιδί. Τα πλάνα από μια κάμερα ασφαλείας δείχνουν μια συρταριέρα να κουνιέται και σχεδόν να πέφτει πάνω σε ένα μωρό.


Λίγα δευτερόλεπτα πριν το μωρό φαίνεται να παίζει με τα συρτάρια και να τα ανοιγοκλείνει.

Το παιδί γλιτώνει τελευταία στιγμή από το ένα ατύχημα που θα μπορούσε να είναι πολύ σοβαρό. Ευτυχώς, ο μικρός φαίνεται να μην έχει κανέναν τραυματισμό.


Στην Αυστραλία τουλάχιστον 22 παιδιά έχουν πεθάνει από έπιπλα που δεν έχουν στερεωθεί και έχουν πέσει πάνω τους. Τα παιδιά ηλικίας κάτω των 3 ετών βρίσκονται σε μεγαλύτερο κίνδυνο.


Τα έπιπλα που δεν είναι στερεωμένα όχι μόνο μπορούν να πέσουν πάνω στα παιδιά και να τα παγιδεύσουν, αλλά να τους προκαλέσουν και ασφυξία.

Δείτε το βίντεο:





πηγη  
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.