Σάββατο 28 Απριλίου 2018

Formula 1: Ο Vettel κατέκτησε την Pole Position στο Αζερμπαιτζάν


O Sebastian Vettel θα είναι ο πιλότος που θα ξεκινήσει τον Κυριακάτικο αγώνα στο Αζερμπαιτζάν, από την πρώτη θέση. Ο πιλότος της Ferrari κατάφερε να πετύχει τον καλύτερο χρόνο στις σημερινές κατατακτήριες δοκιμές και σίγουρα θα έχει τον πρώτο λόγο στον 4ο γύρο του παγκοσμίου πρωταθλήματος. 


Δίπλα από τον Vettel θα εκκινήσει ο Hamilton με Mercedes ενώ τον Βρετανό πιλότο ακολουθεί ο Kimi Raikkonen με την δεύτερη Ferrari. Δίπλα του θα έχει τον Verstappen με Red Bull.


Πιο πίσω ακολοθούν οι, Bottas (Mercedes), Perez (Force India), Magnussen (HAAS), Stroll (Williams), Ocon (Force India) και Sirotkin (Williams). Ο αγώνας της Κυριακής θα μεταδοθεί από την Cosmote TV και την κρατική τηλεόραση.


loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.