Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

«Μηχάνημα αυτοκτονίας» που θυμίζει διαστημόπλοιο – Μπαίνεις μέσα και πεθαίνεις σε ένα λεπτό


Λέγεται Sarco και παρουσιάστηκε στο Άμστερνταμ

Σχεδιάζει να φέρει… επανάσταση στον τρόπο που πεθαίνει κανείς και μοιάζει με… κάψουλα που έχει φύγει από κάποιο διαστημόπλοιο και λειτουργεί με άζωτο. Ο λόγος για το «μηχάνημα αυτοκτονίας» Sarco – συντομογραφία της σαρκοφάγου – που δημιούργησε ο ακτιβιστής – υποστηρικτής της ευθανασίας, Φίλιπ Νίτσκε και το οποίο παρουσιάστηκε σε έκθεση σχετικά με κηδείες στο Άμστερνταμ.



Πώς ακριβώς λειτουργεί η συσκευή; Ο δημιουργός του υποστηρίζει ότι οι χρήστες πρέπει πρώτα να περάσουν ένα διαδικτυακό τεστ και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσουν έναν κωδικό πρόσβασης ο οποίος θα τους δοθεί και θα ισχύει για 24 ώρες. Μπαίνουν στην κάψουλα, κλείνουν την πόρτα και πατούν ένα κουμπί που ενεργοποιεί το άζωτο.


Διαβάστε   όλο  το  άρθρο  ΕΔΩ        


loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.