Τετάρτη 4 Απριλίου 2018

Τι κρασί θα πιούμε το Πάσχα;


Τα Cellier προτείνουν τους καλύτερους συνδυασμούς με ερυθρά και ένα λευκό για το γιορτινό τραπέζι

Μπορεί για κάποιους να κράτησε σαράντα ημέρες, για άλλους πάλι μια εβδομάδα. Γεγονός πάντως είναι ότι η Κυριακή του Πάσχα φτάνει και μαζί της θα λήξει, ίσως και πανηγυρικά, η νηστεία.


Η παράδοση επιτάσσει αρνί (σούβλας, στο φούρνο ή οφτό αν κατηφορίσουμε στην Κρήτη), μαζί με τα παρελκόμενά του.


Με ποιο κρασί όμως θα συνοδεύσουμε αυτό το ιδιαίτερο κρέας;


Ας δούμε μαζί τα βασικά: Πολύ λιπαρό από τη φύση του, με πλούσια γεμάτη γεύση, που αποζητά κρασί με οπωσδήποτε υψηλή οξύτητα για να το μετριάσει και βέβαια μπόλικες καλοδουλεμένες τανίνες για να «σπάσουν» με την πρωτεΐνη και να δώσουν ένα ισορροπημένο σύνολο.


Η ομάδα των Cellier είναι εδώ για να σας προτείνει τους καλύτερους συνδυασμούς με ερυθρά από τον ελληνικό και το διεθνή αμπελώνα και μπόνους ένα λευκό για όσους το τολμήσουν:


Διάπορος Κυρ Γιάννη




Διαβάστε  τη  συνέχεια  ΕΔΩ


loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.