Σάββατο 7 Απριλίου 2018

Ξενοδοχείο στο διάστημα με θέα τα αστέρια για πραγματικά πολύ πλούσιους!


Θα βρίσκεται σε τροχιά γύρω από τη Γη σε απόσταση περίπου 360 χιλιομέτρων

προσθήκη στα αγαπημένα   

Έως το τέλος του 2021, ένα πρότζεκτ βγαλμένο από χολιγουντιανή ταινία θα είναι γεγονός: Το πρώτο διαστημικό ξενοδοχείο πολυτελείας, το Aurora Station, θα είναι πανέτοιμο για να υποδεχτεί λίγους και εκλεκτούς. Η νεοσύστατη αμερικανική εταιρεία Orion Span υποσχέθηκε ότι έως τότε θα το έχει κατασκευάσει και θα το θέσει σε τροχιά γύρω από τη Γη.


«Έως τις αρχές του 2022 θα φιλοξενούμε τουρίστες, αστροναύτες, διαστημικές έρευνες, ακόμη και παραγωγικές δραστηριότητες, στο Σταθμό Aurora», δήλωσε η εταιρεία, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.


Το διαστημικό ξενοδοχείο θα βρίσκεται σε τροχιά γύρω από τη Γη σε απόσταση περίπου 360 χιλιομέτρων, λίγο χαμηλότερα από το Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS) που βρίσκεται στα 400 χιλιόμετρα, και θα ολοκληρώνει μια πλήρη περιφορά κάθε 90 λεπτά.


Η διαμονή για ένα βράδυ θα κοστίζει περίπου 792.000 δολάρια, αλλά μάλλον δεν θα είναι πρακτικά εφικτό να μείνει κανείς μόνο ένα βράδυ. Μια παραμονή για 12 μέρες θα κοστίζει τουλάχιστον 9,5 εκατομμύρια δολάρια συνολικά, μαζί με τα έξοδα μεταφοράς.




πηγη 
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.