Πέμπτη 12 Απριλίου 2018

Πτώση μαχητικού αεροσκάφους στη Σκύρο


Το Μιράζ 2000 επέστρεφε στο αεροδρόμιο της Σκύρου μετά από επιχείρηση αναχαίτισης


Ενα μαχητικό αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας κατέπεσε το μεσημέρι της Πέμπτης κοντά στην Σκύρο. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα Μιράζ 2000 που κατέπεσε κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες. Το αεροσκάφος επέστρεφε στο αεροδρόμιο της Σκύρου μετά από επιχείρηση αναχαίτισης.


Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης στην οποία λαμβάνουν μέρος ελικόπτερα της Πολεμικής Αεροπορίας γα τον εντοπισμό και τη διάσωση του χειριστή του  μαχητικού αεροσκάφους. To Μιράζ 2000 χρησιμοποιείται για αναχαίτιση και αποστολές κρούσης. Τα πρώτα αεροσκάφη παραδόθηκαν το Μάρτιο του 1976 και ενώ το σχήμα τους μοιάζει εξωτερικά με τα Mirage III/5 και 50, πρόκειται για ένα εντελώς νέο αεροσκάφος με εξελιγμένα συστήματα αναχαιτίσεως.

loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Το nikolpress.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά,θα αφαιρούνται.